промышленные секционные ворота Wisniowski

Захисні системи Wisniowski – це поєднання якісної екологічно чистої сировини, сучасних технологій та витонченого стилю. Промислові об'єкти, приватні установи та підприємства також потребують конструкцій, які будуть не лише міцними, а й красивими. Від сучасних моделей часто потрібна наявність естетичних властивостей та відповідність певному стилю, екстер'єру, оскільки це є одним із елементів брендування компанії. Завдяки зусиллям, які доклав польський завод Wisniowski, зараз можна купити паркан для підприємства, що підкреслює його респектабельність. Така система буде і дизайнерською, і зносостійкою. Здатне витримувати агресивне шкідливе середовище в промисловій зоні без втрати технічних та естетичних властивостей. Європейський бренд представив на ринок багато цікавих колекцій. Однак, фахівці виділяють паркан із зварних секцій Vega B Light, а також ворота-огорожі V-King. Дізнаємося про них більше цікавих відомостей.

promyishlennyie sektsionnyie vorota Wisniowski

ВАМ ВАРТО ПРО ЦЕ ДІЗНАТИСЯ

секционные решетчатые ограждения - заборыметаллические заборы - ворота - ограждения - изготовление под заказ - киев

ПАРКАН ДЛЯ СПОРТИВНИХ МАЙДАНЧИКІВ, БІЗНЕС-ЦЕНТРІВ ТА ІНШИХ ЗАКЛАДІВ: ПЕРЕВАГИ УНІВЕРСАЛЬНОЇ КОЛЕКЦІЇ VEGA B LIGHT

Лінійка, виготовлена польським заводом Wisniowski, має досить широку сферу експлуатації. Вона підходить для монтажу на території виробництв, державних установ, дитячих садків та багато іншого. Колекція Vega B Light виготовляється з якісної екологічно чистої сировини, яка добре себе демонструє за важких умов експлуатації. Для цього використовується міцна сталь, що проходить кілька етапів обробки за запатентованою технологією Duplex. Для початку спортивні огорожі в 2D/3D проходять пасивацію без застосування хрому, а потім занурюються в гарячий розчин цинку, для отримання захисного шару. Таким чином, конструкція не контактує з киснем і немає окислення сталевого елемента. Заключним етапом стає нанесення порошкового (поліефірного) барвника. Він посилює та продовжує ефект технології. Гарантія на захист від корозії від Wisniowski становить 10 років. Версія B Light відрізняється від класичного виконання розміром лозин. У цій лінійці їх діаметр становить 0,4 см. Крім того, осередки в 3D секціях наділені квадратною і прямокутною формами. Їх розміри становлять розміри 50х50 мм і 50х200 мм відповідно. Однак, за бажанням комірки можуть мати параметри 80х200 мм.

красивые уличные заборы с установкой - изготовление ограждений под заказ

заборы из оцинкованной стали на завод - предприятие - промышленный объект

СУЧАСНИЙ І ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПАРКАН МЕТАЛЕВИЙ СЕКЦІЙНИЙ: ОСОБЛИВОСТІ АВТОМАТИЧНИХ ОГОРОЖ V-KING

Представлена модель від Wisniowski також може бути у вигляді повноцінного автоматичного огородження. Конструкція, аналогічно до попередньої моделі, виготовляється з оцинкованої сталі. Підходить для підприємств та промислових заводів з агресивним шкідливим навколишнім середовищем. В даному випадку також застосовується запатентована технологія Duplex) пасивація без хрому, шар цинку і порошкова фарба). Проте вироби є автоматичним та підходить для інтенсивної експлуатації. Використовується автоматика DAAB, завдяки якій керування конструкцією є більш швидким та комфортним. Час відкриття стулки у цій модифікації становить 1 м/с. Це один із найкращих показників на будівельному ринку в даний момент. Серія V-King може мати різне наповнення секцій. Наприклад, це може бути огородження із серії Vega. Пропонується кілька варіантів відтінків, а також можливість виготовлення в одностулковому та двостулковому виконанні. Відмінною рисою конструкції є можливість створення широких стулок, щоб охопити якомога більший розмір отвору. Це унікальна модель, яка допоможе налаштувати роботу підприємства на контрольно-пропускному етапі та захистить від несанкціонованого доступу. Дізнатись більше про колекцію пропонується на сайті: https://завод-ворот.in.ua/ru/products/category/skladnye-vorota-promyshlennye-wisniowski/

промышленные ворота с автоматикой в комплекте-купить привод для откатных ворот

ДЕ ЗАМОВИТИ ДОВГОВІЧНІ ЗВАРНІ СЕКЦІЇ ПАРКАНУ З ПОЛЬЩІ: ВЕЛИКИЙ ВИБІР ОГРОЖ ІЗ ЄВРОПИ

В асортименті нашої торгово-виробничої мережі представлені моделі від провідних виробників. Пропонуються якісні та зносостійкі системи як для побутового, так і для промислового використання. Вся продукція сертифікована, відповідає європейським стандартам якості та безпеки. Оскільки ми є офіційними партнерами компанії Wisniowski, гості шоу-руму «ЗАВОД ВОРІТ Одеса» мають можливість отримати знижку на найзатребуваніші конструкції. Зверніться до нашого менеджера за консультацією Співробітники підприємства допоможуть підібрати огорожу, яка відповідає очікуванням клієнта. Додатково можливе виготовлення паркану під ключ, а також монтаж секцій на території промислової зони. Приїжджайте до нашого салону в Одесі на вул. Михайла Грушевського, 39А. Отримати безкоштовну технічну консультацію та розрахунок вартість можна за номерами: +38 (067) 112-17-04, +38 (050) 356-21-16.

 

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота